Actueel

Hogere productiviteit van medewerkers

Tevreden en gezonde medewerkers voeren hun werk beter en sneller uit. de hogere productiviteit van medewerkers levert uw bedrijf extra rendement op.

Een goede klimaatbeheersing is makkelijker gezegd dan gedaan. Het binnenmilieu isonder andere afhankelijk van de temperatuur, vochtigheid, licht en uitzicht, luchtkwaliteit en de akoestiek. Het is lastig om deze allemaal effectief op elkaar af te stemmen. De ene medewerker vindt het te koud, de ander te warm. En kent u dat ook? In de zomer hangt er een muffige lucht in uw kantoor, waardoor medewerkers klagen over vermoeidheid. Irriterende stoffen kunnen daarnaast leiden tot ziekte en allergieën.

Hogere productiviteit van medewerkers

Tevreden en gezonde medewerkers voeren hun werk beter en sneller uit. de hogere productiviteit van medewerkers levert uw bedrijf extra rendement op. De personeelskosten beslaan namelijk vaak maar liefst 80% van uw totale kosten, terwijl de kosten voor uw gebouw maar 10% van het totaal omvatten. Een hogere productiviteit van uw medewerkers leidt dus tot een hoger winstmarge!Maar hoe pak je dit aan? Hieronder zetten wij een aantal tips voor u op een rijtje:

  • Vraag medewerkers naar hun wensen en geef ze inspraak;
  • Schakel overbodige apparaten uit, met name in de zomer;
  • Pas kledingvoorschriften binnen uw bedrijf per seizoen aan. In de zomer is een driedelig pak nou eenmaal niet optimaal;
  • Ventileer op een natuurlijke manier, zowel in de zomer als in de winter;
  • Voer eventueel een tropenrooster in;
  • Maak gebruik van zonwering.

Wilt u ook de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers vergroten en daarnaast veel geld besparen? Neem dan gerust eens contact op met Klimaat Beheer. Wij hebben een brede expertise en voeren bijvoorbeeld energiescans uit. Zo kunnen wij u voorzien van gedegen advies op het gebied van klimaatbeheersing.

Wij werken oa voor: