Monitoring

Last van schimmel, tocht, slechte ventilatie of condens op de ramen?

Zeer waarschijnlijk is er sprake van een verslechterd binnenklimaat. Inzicht in de actuele waarden van uw binnenklimaat helpt u om productiviteitsverlies en klachten binnen uw organisatie te voorkomen. Monitoring is hierbij het sleutelbegrip. Middels een continue meting kunt u altijd de werkelijke situatie van uw klimaat zien en hierop inspelen.

Visueel is een slecht binnenklimaat lastig waar te nemen. Ben je benieuwd of monitoring iets voor jouw organisatie is?

Ik wil een offerte aanvragen!
Altijd gratis en geheel vrijblijvend!
  • Continue monitoring van de luchtkwaliteit.
  • Ervaren adviseur kijkt mee én adviseert.
  • Snel een optimaal binnenklimaat.

Meer dan 70% van de gebouwinstallaties functioneert niet naar behoren, met een oncomfortabel binnenklimaat als gevolg.

Dit binnenklimaat is de directe aanleiding voor comfort- en gezondheidsgerelateerde klachten die zich uiten in productiviteitsverlies en een stijging van het ziekteverzuim. Een slechte luchtkwaliteit kan klachten als stress, droge ogen en vermoeidheid veroorzaken. Om onnodige kosten door ziekteverzuim tegen te gaan is monitoring een uitstekend idee.

Naast luchtkwaliteit speelt thermisch comfort een essentiële rol. Dit is de gevoelswaarde waarin tevredenheid over het thermisch binnenklimaat wordt uitgedrukt. Middels onder andere CO2-, temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren wordt uw binnenklimaat continu gemonitord.

Deze gegevens worden geladen in een persoonlijke database die altijd te benaderen is om de heersende waarden te bekijken. Om u een goed beeld van de situatie te geven worden de waarden aangeduid in relatie tot de ARBO-richtlijnen en de behaaglijkheidstheorie.

Deze meting geeft u de tools om gericht bij te sturen op de oorzaak van de klimaatklachten en deze te reduceren. Een gezond werkklimaat draagt bij aan een hogere productiviteit en lagere operationele kosten. Klimaat Beheer helpt u een goed klimaat te realiseren.

Behalve dat de monitoring u een continu inzicht geeft in de situatie, zal een ervaren adviseur met u meekijken en iedere periode nader analyseren om aandachtspunten voor toekomstige perioden aan te stippen. We brengen graag voor u in kaart op welke wijze u het beste productiviteitsverlies tegen kunt gaan, zodat medewerkers het beste presteren in een gezond werkomgeving. Benieuwd hoe het gesteld is met uw binnenklimaat? Schakel Klimaat Beheer in!

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

Wij zullen terug bellen tijdens kantooruren (09:00 - 17:00).

Meer informatie aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat krijg ik?

  • Inzicht in de actuele waarden van uw binnenklimaat.
  • Dankzij continue meting direct inspelen.

Wat meten we?

  • Co2-waarden
  • Luchtvochtigheid
  • Temperaturen

Wij werken oa voor: