Onderzoek

Heeft u zich al eens bedacht hoe de luchtkwaliteit bij u op kantoor is? Weet u wat het inhoudt als de luchtkwaliteit niet goed is? Dit zijn allemaal zaken waar u vaak zelf niet zo bewust van bent, maar dit is toch erg belangrijk voor uw bedrijf.

In Nederland bestaan de operationele kosten voor 90% uit personeelskosten, dat is veel! Verslechterde luchtkwaliteit tast onder meer de werkprestaties van uw medewerkers aan. Een binnenklimaatonderzoek door Klimaat Beheer is hiervoor dé oplossing! Hierbij brengen wij de resultaten van de luchtkwaliteit in kaart en komen we samen tot gerichte oplossingen voor uw bedrijf. Op deze manier kunnen uw medewerkers optimaal presteren in een gezonde werkomgeving.

Uw productiviteit verhogen door een binnenklimaatonderzoek op uw kantoor?

Ik wil een offerte aanvragen!
Altijd gratis en geheel vrijblijvend!
  • We brengen de luchtkwaliteit overzichtelijk in kaart.
  • Samen kijken naar gerichte oplossingen voor uw bedrijf.
  • Uw medewerkers laten maximaal laten presteren in een gezonde omgeving.

Oorzaken van een verslechterd binnenklimaat zijn vaak een te hoge concentratie CO2, een te grote luchtvochtigheid of slechte ventilatie.

Het Binnenklimaatonderzoek is de methode om de oorzaak van uw klimaatklachten in kaart te brengen en een praktisch uitvoerbare oplossing te genereren. Aan de hand van een duurmeting over een periode van minimaal 1 kalenderweek worden zowel de onderdelen thermisch comfort, de luchtkwaliteit en behaaglijkheid in kaart gebracht. Als addendum op deze omvang kan indien noodzakelijk een gassenmeting worden uitgevoerd waarin de aanwezigheid van 30 verschillende vluchtige organische stoffen (VOS /VOC) en 6 verschillende aldehyde worden gemeten.

Binnen de meting wordt op verschillende posities in de ruimte en installatie gemeten. Hierdoor wordt niet enkel duidelijk hoe het heersende klimaat in de ruimte is, maar ook hoe de installatie hierop inspeelt. Deze gegevens gecombineerd met een visuele inspectie van de installatie en een evaluatie van het vooraf afgenomen belevingsonderzoek (enquête) geven uw klimaatadviseur een compleet inzicht in de situatie.

Naar aanleiding van de resultaten wordt een analyse opgesteld om de oorzaak van de problemen in kaart te brengen. Vervolgens wordt een advies gegenereerd, met daarin praktische oplossingen, om de klimaatklachten weg te nemen en het risico op ziekteverzuim of onnodig productiviteitsverlies (stress, vermoeidheid, geïrriteerde luchtwegen, droge ogen, etc.) te reduceren.

Bent u ook benieuwd naar wat u kan verbeteren op de werksfeer? Uw productiviteit verhogen door een binnenklimaatonderzoek op uw kantoor? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Het is tevens mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat wij door middel van een binnenklimaatonderzoek kunnen kijken wat er bij u op kantoor verbeterd kan worden. Gratis en vrijblijvend.

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

Wij zullen terug bellen tijdens kantooruren (09:00 - 17:00).

Meer informatie aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat krijg ik?

  • Rapportage van metingen
  • De huidige situatie van het binnenklimaat wordt getoetst aan de regelgeving.

Wat meten we?

  • Het thermisch comfort
  • Temperatuurwisselingen
  • De CO2 waarde
  • Relatieve luchtvochtigheid

Wij werken oa voor: