Airsensor

Wij houden ons bezig met het binnenklimaat van efficiënte gebouwen. Is uw werkomgeving gezond? Voldoet alles aan de ARBO regels? Is het een fijne werkomgeving? Een andere mogelijkheid die wij aanbieden om te kijken of u een gezonde werkomgeving heeft, is het plaatsen van een airsensor. Hierbij wordt onder andere het CO2 gehalte binnen uw kantoor gemeten. Bent u geïnteresseerd in de airsensor? Wij leggen u graag nog even meer hierover uit.

Een gezonde werkomgeving met airsensor

Zodra u kiest voor een abonnement van airsensor, krijgt u een airsensor toegestuurd. Deze kunt u direct gaan plaatsen in de desbetreffende ruimte door middel van plug en play. Daarbij krijgt u direct toegang tot een dashboard waarin u alle gegevens kunt uitlezen. Aan de hand hiervan kunt u bijvoorbeeld zien wat het CO2 gehalte en luchtvochtigheid is. Met behulp van deze gegevens kunt u zien of u een gezonde werkomgeving heeft of dat u op een bepaalde plek actie moet ondernemen. Bij elk abonnement geven wij u advies, maar natuurlijk heeft u zelf evenveel inzicht in alle gegevens als wij hebben.

Metingen met airsensor

Het voordeel van airsensor? U hoeft de airsensor niet te kopen, want u kunt de airsensor gewoon bij ons huren. U huurt de airsensor voor het gekozen aantal maanden, dus u zit verder nergens aan vast. Wilt u na deze periode nog langer gebruikmaken van de airsensor? Dan kunt u gerust het abonnement verlengen. Heeft u voldoende data opgehaald in deze periode? Dan kunt u de airsensor kosteloos naar ons terugsturen. Gemiddeld is 1 sensor voldoende voor een ruimte voor 4 tot 5 medewerkers. Met hoeveel werknemers bent u op kantoor?

Een abonnement bij Airsensor.nl

Merkt u dat er bijvoorbeeld klachten zijn onder uw werknemers en kan dit te maken hebben met het vochtgehalte op kantoor? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een airsensor in uw kantoor? Neem eens een kijkje op de website van airsensor wat de mogelijkheden zijn voor uw kantoorpand. Hier vindt u ook alle abonnementen die u bij ons kunt afsluiten. Wij voorzien u graag van meer informatie of geven u al het mogelijke advies na het installeren van de airsensoren in uw kantoorruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Airsensor voor uw kantoorruimte? Bekijk de abonnementen en mogelijkheden op onze website.

Ga naar de website over Airsensor

Wij werken oa voor: