Actueel

Klimaat Beheer: waardevrij adviseren, duurzaam realiseren

Klimaat Beheer is een zeer ervaren adviesbureau met een lange installatietechnische achtergrond en ervaring. Wij begeleiden voor kritische gebouweigenaren het complete traject van het onderzoek naar de binnenklimaatklachten tot de implementatie van de maatregelen.

Klimaat Beheer is een zeer ervaren adviesbureau met een lange installatietechnische achtergrond en ervaring. Wij begeleiden voor kritische gebouweigenaren het complete traject van het onderzoek naar de binnenklimaatklachten tot de implementatie van de maatregelen. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze adviezen geven we moeiteloos een garantie af voor het volledige traject dat wij met u doorlopen.

Binnenklimaatonderzoek
Klimaat Beheer voert voor u binnenklimaatonderzoeken uit. Het binnenklimaatonderzoek bestaat uit eeb klimaatmeting over een langere periode gecombineerd met installatieonderzoek. Hetgeen resulterend in een rapportage met oorzaak van de klacht plus een compleet en onafhankelijk advies met plan van aanpak voor het oplossen van de maatregelen.

Snel de energiebesparing die u wenst
Een gecertificeerd maatwerkadvies voor efficiënter energieverbruik in uw bedrijfspand. Ons Energiebesparingsrapport biedt aanbevelingen om installatietechnische aanpassingen toe te passen zoals bewegingssensoren. Wij calculeren wat deze maatregelen u kosten, welke besparingen u aan gas en elektra bereikt en in hoeveel tijd u de investeringen terugverdient.

Meer weten?
Ga dan nu naar contact.

Wij werken oa voor: